Events & Announcements

Schedule of Services for Holy Week and Pascha 2014
Programi I Sherbesave Te Javes Madhe Dhe Te Pashkes E Shenjte


April 12 Lazarus Saturday– Divine Liturgy 10:00am
Të Shtunen e Shën Lazarit, Mesha

April 13 Palm Sunday Divine Liturgy– Procession and Blessing of Palms 10:00am
E Diela E Fafines, Mesha

Palm Sunday Evening– Bridegroom Matins I 6:30pm
Sherbesa E Shenderrit I

April 14 Holy Monday Evening– Bridegroom Matins II 6:30pm
E Hena E Madhe– Sherbesa E Dhenderrit II

April 15 Holy Tuesday Evening– Bridegroom Matins III 6:30pm
E Marta e Madhe– Sherbesa E Shenderrit III

April 16 Holy Wednesday Evening– Mystery of Holy Unction 6:30pm
Mbrëmanet E Merkurra - Efqelia E Madhe

April 17 Holy Thursday– Liturgy of St. Basil the Great– Last Supper 10:00am
E Enjtja E Mashe– Mesha e Shen Vasilit– Darkë Mistik

Holy Thursday Evening– The 12 Passion Gospels 6:30pm
Mbremane E Enjtja E Madhe– Dymbedhjete Ungjite (Kryqezimi)

April 18 Holy Friday Afternoon– Vespers of the Burial 3:00pm
E Premtja E Zeze– Mbrëmësorja E varrimeve

Holy Friday Evening– Petafi Lamentations 6:30pm
E Premtja E Zeze Mbremane– Vajtimet E Petafisë

April 19 Holy Saturday Morning– Liturgy of St. Basil 10:00am
E Shtune E Mashe, Mesha E Shën Vasilit

Holy Saturday Evening- Paschal Resurrection Vigil & Liturgy 11:00pm
Mbremanë Vigjil E Pashkës, Ngjallja E Jesu Krisht, Pascha

April 20 Pascha Sunday– Agape Vespers of Love 11:00am
E Diela Pashkës E Madhe, Mbrëmësorja E Dashurise

 

 
 

Home
About Church
Church History
Church Photos
Bulletins
Newsletter
Top Events
Childcare Center
Ministry Groups
New Arrivals
Organizations
Map & Directions
Links